maandag 30 mei 2011

Negerzoen prinsessen


Deze zoete prinses zag ik vandaag op twitter via @xnaomiii1. Weer eens wat anders dan de alom bekende prinses op een cupcake.

Print een leuke prinses vanaf de taille en knip uit. Als je een beetje handig bent kun je zelf iets tekenen (wat @xnaomiii1 ook gedaan heeft volgens mij, want het is een hele originele prinses) en zelfs een fotootje van je dochter erin verwerken.

Plak een prikker achter de afbeelding, prik in de negerzoen en trakteren maar!

woensdag 25 mei 2011

Vleermuisje


Schattig dit vleermuisje! Voor op een soepstengel, rietje of potlood.

Het vleermuisje is gratis te downloaden. Even naar beneden doorscrollen, op de eerste pagina staat het bijpassende briefpapier.

Gevonden op het blog van paperglitter. Waar nog meer leuke dingen staan.

vrijdag 20 mei 2011

Chips


Ben er persoonlijk niet dol op, een versierd zakje chips als traktatie. Niet origineel, snoep/fruit/prikkers zien er gezelliger uit, te vet, te zout en vaak ook nog smaakversterkers.

Maar deze week was ik op bezoek bij yunofoods (om een leuk productideetje te bespreken) en heb ik de wackowaves chips geproefd. Geweldig lekker! De smaak is ook goedgekeurd door mijn kids. En dochter wil er volgend jaar in groep 8 wel op trakteren. Want ze vond ze cool!

Wackowaves chips bestaan voor 95%(!) uit groenten en bevatten 70% minder vet dan gewone aardappelchips.

Tip: kids eerst laten opeten, en dan pas vertellen wat er allemaal voor gezonds in verwerkt zit, anders lusten ze het niet of zeggen ze dat ze er allergisch voor zijn.

donderdag 12 mei 2011

Lotte 6 jaar!


Vandaag is Lotte 6 jaar geworden! Gefeliciteerd!

Lotte is mijn nichtje en ik had beloofd traktaties te maken. Doe maar de kikkerbakjes met een rode veter met snoepjes eraan erin.
Ahum, die kikkers zijn de meest bewerkelijke traktaties uit mijn winkel. En ik heb maar 3, al overvol geplande dagen, de tijd.

Maar beloofd is beloofd. Alleen die ketting is niet meer gelukt. De veters waren wat aan de korte kant om er een kikkersnoepje aan vast te knopen.

dinsdag 10 mei 2011

Traktatie uil


Deze uilen-bouwplaat kun je zomaar GRATIS downloaden!
Printen, uitknippen, vouwen, wat lekkers erin en dichtplakken voor een trendy uilentraktatie.

Meer papieren knutsels vind je op de site van 3eyedbear.

maandag 2 mei 2011

Koninginnedag


Dochter van 7 wilde dolgraag de nieuwe rood-wit-blauwe bootjes verkopen op Koninginnedag. Ondernemerszin moet je altijd stimuleren. Dus zat het dametje met een campingtafeltje heerlijk in het zonnetje afgelopen zaterdag.
En ze verkocht elke 2 minuten een bootje!
Meer foto's in mijn kletsblog.