Chips


Ben er persoonlijk niet dol op, een versierd zakje chips als traktatie. Niet origineel, snoep/fruit/prikkers zien er gezelliger uit, te vet, te zout en vaak ook nog smaakversterkers.

Maar deze week was ik op bezoek bij yunofoods (om een leuk productideetje te bespreken) en heb ik de wackowaves chips geproefd. Geweldig lekker! De smaak is ook goedgekeurd door mijn kids. En dochter wil er volgend jaar in groep 8 wel op trakteren. Want ze vond ze cool!

Wackowaves chips bestaan voor 95%(!) uit groenten en bevatten 70% minder vet dan gewone aardappelchips.

Tip: kids eerst laten opeten, en dan pas vertellen wat er allemaal voor gezonds in verwerkt zit, anders lusten ze het niet of zeggen ze dat ze er allergisch voor zijn.

2 opmerkingen:

  1. O wow, wat een verschil.
    Zoveel minder vet en van groentes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klopt! Wij hebben laatst ook een zakje geprobeerd (net als de superlekkere fruitsnoepjes, ook van Yuno!) en ze vielen bij iedereen bijzonder in de smaak. Pizza nog meer dan paprika zelfs. En nog een leuk weetje... een zakje chips bevat maar 100 kcal dus ook nog eens een soort van "sonja-proof" en dat is toch ook weleens 'lekker' verantwoord snacken! Hier staan de dozen chips en snoepjes al klaar om te trakteren. Echt een aanrader!!

    BeantwoordenVerwijderen