Groep 8


Oudste wordt 12, zit in groep 8 en trakteert als het goed is voor de laatste keer op een kindertraktatie.
"Waar wil je op trakteren?" "Doe maar hetzelfde als vorig jaar, dat vonden de kinderen erg leuk en ik zit nu toch in een andere klas".

Zo gezegd zo gedaan. Oudste wilde persé mentos-rollen, maar ik vond dat we daar genoeg reclame voor hadden gemaakt. Dus toen ze bij de Lidl zure veters vroeg voor erbij zei ik dat is goed als we de rollen ook hier kopen.
Papierwikkels eraf gehaald, overgebleven zilverfolie-rol dichtgeplakt met plakband, vingerpoppetje erop en veters eromheen knopen. Jongste heeft meegeholpen en 40 stuks waren binnen anderhalf uur klaar.

Traktatiestress
Tuurlijk waren de rode snoepveters 's ochtends geknakt, maar ze zaten gelukkig goed vastgevormd aan de rol snoep.
Oudste had de avond ervoor aangegeven dat ik niet mee hoefde naar school, maar puntje bij paaltje, toen het te laat was, vroeg ze of ik toch mee ging. Maar deze webwinkelmuts is leesmoeder bij jongste op vrijdag, op een andere locatie, dus moest ze in haar eentje op dr omafiets naar school en had ik tijdens het lezen visioenen dat ze gevallen was met de grote schaal op dr stuurrekje.

Ja, ik weet het, over de top, want eigenlijk niet in 1x op te eten. Maar wat wil je bij groep 8?

18 opmerkingen:

 1. Leuke spookjes! Hier in zwitserland worden bijna altijd broodjes met een reepje chocola erin getrakteerd, soms ook een zelfgebakken cake, maar dat was het dan ook. Ik mis de creative nederlandse traktaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind het een leuk idee, maar niet voor iemand uit groep acht, want ik zit zelf in groep 8

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik zit ook in groep 8 en vind het kinderachtig

   Verwijderen
 3. het is wel leuk maar voor kinderen van groep 8.........

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind het wel leuk maar niet voor iemand uit groep 8 (zoals ik) dus eigelijk voor bijvoorbeeld iemand uit groep 5 of 6 zou ik eerder denken maar wel leuk!!!!

  als ik een cijfer zou moeten geven dan een 7.5 voordeel is:wel leuk nadeel: beetje kiderachtig nou ja niet gemeen bedoelt maar ik bedoel dat het eerder iets is voor iemand uit groep 5 of 6
  Sorry!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve groep8ers,

  Dit is getrakteerd in groep 8. En zowel de jongens als de meisjes vonden het vet cool. Of hoe zeg je dat? Ze hebben er in de klas met balpen teksten in ballonnetjes opgeschreven (lol, hihi, superlol, boeh enzo).
  En dan te bedenken dat ze in groep 7 ook al op deze spookjes had getrakteerd. Dat was zo leuk dat ze het herhaald heeft in groep 8.
  Nou succes met het verzinnen van een traktatie. Heb je een coolere? Mail hem dan met foto naar infoATartoek.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Saai kinderachtig ik zit zelf in groep 8 ik zou dit niet uit durven delen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wel grappig ja maar best kinderachtig

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. het is heelemaal niet kinder achtig en voor die genen die het heeft gemaakt wel leuk bedacht die traktatsies

   Verwijderen
 8. wel grappig bedacht maar wel kinderachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. je kan ook iets simpels doen maar niet iedereen moet het doen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuke ideeën maar ik zit in groep 8 en ik wil wat onvergetelijks trakteren maar wel leuk bedacht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hey best kinderachtig en saai laatste jaar moet er uitspringen dat ze het niet vergeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik snap niet echt hoe het werkt hoe doe je dat witte spookje? ik zoek echt een leuke traktatie ......... VOOR IEMAND UIT GROEP 8!!!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. kinderachtig voor groep 8 vind ik !

  BeantwoordenVerwijderen
 14. niet leuk voor kinderen uit groep 8

  BeantwoordenVerwijderen