Panda traktatie

Vorig jaar rond deze tijd spotte ik hem voor het eerst, deze panda-trakatie (zie aldaar voor de bereidingswijze). Ik voorspelde een hit. Net zo groot als deze pinguin die ik in alle varianten voorbij zie komen op Twitter.

Toch is deze prachtige foto van Jurian Meijntjes pas de 3e foto die ik tegengekomen ben.
Zijn dochter heeft er gisteren op getrakteerd. Nog van harte gefeliciteerd!

PS. Laurien Verbeek heeft hem op 14-2-2012 al gemaakt! Zie eerste reactie.

4 opmerkingen:

 1. Zie ook: http://www.party-kids.nl/traktatie.asp?intCategorie=1&intNummer=4073 :)
  Mijn zoon heeft de panda's getrakteerd op 14-2-2012 toen hij 5 jaar werd.
  Laurien Verbeek

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah! Heb je hem zelf verzonnen destijds? Of is het idee nog ouder?

   Verwijderen
  2. Ja, ik denk het wel! Het idee heb ik niet van internet ofzo. Ik kreeg ineens een brainwave :). Overigens wel enigszins geïnspireerd door de pinguin traktatie. Op dat moment hadden ze een project over China en ik wilde daar een beetje bij aansluiten met de traktatie. Was een groot succes!
   Laurien Verbeek

   Verwijderen
 2. Het ziet er wel heel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen