Contact

Dit blog is ooit gestart met de gedachte wat extra's te bieden aan de klanten van Artoek, om nieuwe klanten aan te trekken èn omdat het gewoon erg leuk is om te doen!

Voor het privacybeleid zie Artoek Daar staan ook de contactgegevens.

Geïnspireerd door alle traktaties, zijn er traktatie-bouwplaten gemaakt, die in diverse bladen hebben gestaan en waarmee al heel wat kindertjes getrakteerd hebben.
Wil je een grafische illustratie voor een flyer, bouwplaat, kleurplaat, give-away, goodie, ansichtkaart enz. laten maken? Klik dan hier.

Op zoek naar een manier om je (food)product onder de aandacht te brengen? Dit is een goed bezocht blog met een heel specifieke doelgroep; ouders met kinderen in de leeftijd van 1 tot 9 jaar die wat extra's over hebben voor hun kroost. Een groot deel bestaat uit zoekverkeer; bezoekers die gericht op zoek zijn naar een originele traktatie en zoeken met termen als traktatie, trakteren, kindertraktatie, schooltraktatie enz. Afbeeldingen worden veelvuldig gepind. Sommige berichten hebben inmiddels meer dan 100.000 views gehad. Een eenmaal geplaatst bericht blijft, in tegenstelling tot drukwerk, voor altijd vindbaar.
Een advertentie.
Een advertorial.
Een artikel mèt foto.