Kersttraktaties


Natasja van Pieuwvogel stuurde me een berichtje; "heb je mijn kersttraktaties al gezien?" En met het schaamrood op mijn kaken, NEE, want ik bezoek zelden een blog.

En ze zijn zo leuk. Gezonde prikkers opgepimpt met glitters en kerstballen. Die glitters kun je gewoon vastplakken met lijm, want de schil van de mandarijn eet je toch niet op. Ze schrijft zelf op haar blog "Dat zoiets simpels zoveel complimentjes op kan leveren. Ik gloei er helemaal van."

2 opmerkingen:

  1. Eh... NĂ¡thalie heet zij van Pieuwvogel ;-)

    Haha ik had niet verwacht dat je zelf blogs ging afspeuren hoor, maar ik had je getwitterd toen ik ze net had gemaakt ;-) Dus dat schaamrood mag blijven maar dan omdat je die tweet gemist hebt *grinnik* Fijne feestdagen!! Groetjes, Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach jee wat erg. Tja het was laat gisteravond. En ik had ook mail van een Natasja.

    Had je @artoek bij je tweets gezet?? Mentions lees ik altijd (echt!!) en ik heb ze niet gezien?

    BeantwoordenVerwijderen