Give away 30 bootjes!


Er valt niet meer aan te ontkomen. Een give away!

Je kunt 30 vouwvellen winnen voor deze rood-wit-blauwe bootjes.

Raad de datum waarop verkleedwinkel Artoek de allereerste bestelling kreeg via de webwinkel en geef dat hieronder door via een reactie. Einde van de week, 22 april, wordt in dit blog bekendgemaakt wie er het dichtste bij zat. Mochten meerdere mensen de juiste datum raden, dan worden er maximaal 3 pakketten van 30 stuks verloot over de winnaars.

Leuk voor koninginnedag! Mijn dochter van 7 wil ze gevuld gaan verkopen, met een glaasje oranja. Ik moet nog even nadenken of ik dat ook wil. Want wie moet ze vouwen? Juist ja.

9 opmerkingen:

 1. Ik wil graag mee doen!
  Ik denk..... 16 april 2002.... Of zit ik er nu misschien wel heeeeeeeeeeeeeel ver naast?

  Liefs Melanie
  ma-de-by-me.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil ook graag mee doen!!!!
  Ik denk op 17 april 2002!!!
  Geen idee, maar die bootjes zijn te gek!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het wel leuk, maar als belgische zal ik de keuze laten aan de noorderburen; maar ik zal wel een linkje zetten op mijn lekkerbekken blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zeg: 28 maart. Ben d├│l op bootjes. En op give-aways via Twitter ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Even gecheckt bij @asteijns welk jaar ze voor ogen heeft, maar ze had de vraag anders geïnterpreteerd (wanneer de eerste bootjes verkocht zijn). Dus bij deze haar antwoord op de vraag "wanneer heeft Artoek haar allereerste bestelling via de webwinkel gehad": 30 april 2002.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik doe ook graag mee... en ik gok op mijn verjaardag... 3 mei 2002..! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vond je tweet (ontvangen via zeilenmetkids) zo treurig dat ik GRAAG mee wil doen met deze geweldige give-away. Het ligt niet aan de bootjes dat er zo weinig reacties zijn, de bootjes zijn prachtig. Ik geef het mooie weer de schuld! Oh ja, een datum.. nou doe mij maar woensdag 2 januari 2002 (of is dat TE optimistisch?).
  Vriendelijke groet,
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen