Bubblicious


Afgelopen week hebben mijn dochters bij Villa Zebra een workshop monsters maken gevolgd. Ze mochten daarbij Bubblicious gebruiken! En ziehier het fantastische resultaat. Ze hadden ook slijm gebruikt, dat was wat minder, want het monster van de oudste was gedeeltelijk opgelost toen we thuiskwamen.

Mijn fantasie sloeg gelijk op hol --> een gekleide traktatie van kauwgom of langejannen! Met gekleurde snoepjes voor oogjes en dropveters en suikerspin voor het haar. Laat je inspireren door deze foto!

Beetje onsmakelijk is het natuurlijk wel, een gekleide traktatie. Maar hoe denk je dat al die marsepeinen paashaasjes en versierde suikereitjes gemaakt worden? Gewoon goed je handen wassen van te voren, zorgen voor een schone werkomgeving en niet in je neus peuteren tijdens het kleien.

Ik zag later dat er bij Villa Zebra een kinderfeestje is, waarbij de kinderen gezamenlijk een kunstwerk maken van snoep; monsters in een landschap. Als het klaar is en gefotografeerd mogen ze alles opeten. Ohhhhhhhhh.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten