Voor ouders met weinig tijd


Druk, druk, druk! Waar moet ik de tijd vandaan halen om iets origineels in elkaar te knutselen of nog erger iets zelf te bakken?

Geen paniek, er zijn talloze sites waar je kant en klare traktatie-pakketten kunt bestellen, in elkaar geknutseld door iemand die dat gewoon heel erg graag doet! En van zijn hobby zijn werk gemaakt heeft.

Ik noem er hier een paar.
www.jarig-jetje.nl (heeft de heksentraktatie op de foto gemaakt)
www.defeesttrommel.nl
www.traktatiecorner.nl

Mocht je ook een site hebben met kant en klare traktaties (geen kadootjes, geen bouwpakketten svp) dan kun je je sitegegevens toevoegen via reacties.
Ook bij de wat uitgebreidere snoepwinkels kun je vaak kant en klare traktaties kopen. Wel vaak eentonig --> prikkers met spekjes.

PS; Ik heb wel eens diepvriesbessentaartjes van de Ikea in zilverfolie verpakt en gepresenteerd als zelfgebakken....

8 opmerkingen:

 1. Joepie is Jarig heeft ook leuke zelfgemaakte traktaties. Vaak zijn de traktaties een vervolg op een themakist, zo blijft de traktatie op school in hetzelfde thema als het feest!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knalfuif verkoopt traktatiedoosjes voor stoere piraten, ruige ridders, mooie prinsessen, zeemeerminnen en voetballers. De doosjes zijn 5x5x5 cm en zijn te vullen met kleine snoepjes of koekjes. Meer informatie op www.knalfuif.nl/trakteren

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De joepie!-kist maakt leuke, handgemaakte traktaties.
  Op de site staan vele voorbeelden, maar er kan ook iets naar uw wensen gemaakt worden!
  Kijk ook eens op www.joepiekist.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. www.themagicbox.be

  Ik woon op de grens van Nederland en Belgie en heb mijn eigen internetbedrijfje. Ik heb themakisten, traktaties, verzorg workshops etc.Ga gerust eens kijken op mijn site.

  Groetjes Gea Godefridi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Martine

  Hartelijk dank voor het stukje in de blog. Ik maak met veel plezier vele traktaties.

  Groetjes
  Jarig Jetje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bij de Traktatiemand kun je kant en klare traktaties kopen. Mooie traktatietaarten, themabekers en bijv. een Nijntje traktatieflesje. We verkopen traktaties voor kinderen van 1 tot 10 jaar. Alle traktaties worden snel thuis geleverd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. UNIEKE EN ORIGINELE TRAKTATIES !
  Ben jij op zoek naar een leuke en vrolijke traktatie? STOP!! Neem snel een kijkje in onze webshop. Als je daar niet vrolijk van wordt………………..Wist u dat?
  Vrolijke Traktaties... de naam zegt het al. Een ontzettend leuke webshop met een breed aanbod van traktaties voor iedere gelegenheid en elk budget. Vooral de ENIGE ECHTE ORIGINELE traktatieflesjes in de gedaante van o.a. Kermit de Kikker, zijn uniek!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo bijna jarige jobjes en jetjes,
  Kom eens een kijkje nemen bij Hippe Traktaties ! Voor leuke zelfgemaakte traktaties en bedankjes. Alles is handgemaakt en door mijzelf ontworpen, dus helemaal uniek ! Ik maak traktaties voor een verjaardag, afscheid, geboorte en kinderfeestjes. Maar ook iets leuks voor jouw juf of meester kun je op Hippe Traktaties vinden.
  Als je zelf een leuk idee hebt of thema, laat mij het weten en ik maak er graag een gezellige traktatie of bedankje van !!

  En tot slot, ben jij de jarige job ? Dan zit er een leuk kadootje voor jou bij de bestelling en leuke goodies voor jou en je Papa & Mama !! Laat het feest maar beginnen !!!

  Groetjes Geraldien
  www.hipperdepip.com

  BeantwoordenVerwijderen