Traktaties met kaas


Smeerkaaspuntjes van La Vache qui rit, wie is er niet groot mee geworden? Of was dat nou toch een andere reclame?

La Vache qui rit heeft een traktatie-knutsel site gelanceerd! De traktaties op deze site zijn vrolijk en nodigen uit om direct aan de slag te gaan. Van stoere piraten tot een bonte verzameling dieren. De driehoekpuntjes transformeren in onder andere katten, paddenstoelen, pinguïns en piraatjes. De Cheez Dippers in o.a. bijtjes, indiaantjes, haasjes en een Oranjesupporter. De Apéricubes kunnen worden verpakt in traktatiedoosjes in de vorm van koetjes en varkentjes en voor de La Vache qui rit smeerkaas maakte Tine Harleman een vrolijke bakkersoutfit om een mandje krentenbollen extra feestelijk te maken. En nadat het kaasje op is, blijft er een grappig poppetje of diertje over om mee naar huis te nemen.

Dus ga even kijken op de site van de Lachende Koe!

3 opmerkingen:

  1. Lijkt leuk, maar weet je dat La Vache qui rit de tweede plaats krijgt bij www.wakkerdier.nl/liegebeest onder het kopje "kinderverleiding"?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Persoonlijk heb ik er niet zo'n probleem mee dat kaas komt van een lachende koe en slagroomijs van een dansende koe. Ze vergeten er zelfs eentje, Milka, die chocolade komt van een paarse koe. Ze zeggen tenminste nog dat het van de koe komt, er zijn ook kinderen die denken dat melk uit de fabriek komt.
    Ik steun wakker dier echter van harte hoor, heb nog nooit een kiloknaller gekocht bijvoorbeeld, en een lachend varkentje als logo van een slager vind ik ook niet kunnen.

    BeantwoordenVerwijderen