Paddenstoelcakejes


Deze maand zit de KEK kinderfeest special als bijlage bij Kek Mama, Margriet, Flair, Kinderen, Viva Mama en Groter Groeien. Bijna niet te missen dus!

Uit deze special komt deze foto van kaboutercakejes. Gemaakt met een pak Sprookjescakejes van Dr. Oetker. Alle benodigdheden zitten in het pak.

Ik heb deze bakmix, als rood-met-witte-stippen-liefhebber, nog niet gespot in de winkel. Jullie wel?

Morgen nog een andere traktatie uit dit blad. Die ik ook al niet gespot heb in de winkel. Ik loop een beetje achter zo na de vakantie.

Aanvulling nav reactie; de cakejes zijn niet van Oetker........ maar van Koopmans; http://www.koopmans.com/producten/koopmans-producten/cake/efteling-sprookjesboom-cakejes/

2 opmerkingen:

  1. Ja, ik heb ze ook al eens gemaakt. Bij de AH bij ons te koop. ERgens op mijn blog staan, ik denk alweer een maand of drie geleden. Ik houd ook zo van rood met witte stippen. heb juist weer rood met wittestippen kussenhoezen gemaakt, zo leuk..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Corine, ik heb ze net opgezocht http://zusjesvantoor.blogspot.com/2011/04/stippen.html Wat een bak, ze zijn helemaal niet van Oetker, ik vond het al zo vreemd dat ik ze bij hun op de site niet kon vinden. De cakejes zijn van Koopmans........mijn supermarkt heeft het Oetker-feest-assortiment!! Ik ga de goede link erbij zetten. Dank voor je reactie.

    BeantwoordenVerwijderen