Paasmandje vouwen

Jongste dochter (9) ontdekte dankzij Daphne Geluk op Pinterest dit vouwwerkje. Een haasje met mandje waar je (chocolade) eitjes in kunt doen. Maar o jee, een 11 minuten durend filmpje. In het Engels. Mij lukte het nog niet om 2 minuten geconcentreerd naar dat filmpje te kijken. En een stappenplan is niet te vinden. Er wordt weliswaar verwezen naar de ontwerper. Maar ik heb me aldaar sufgezocht.

Vastberaden ging ze aan de slag, met het filmpje. En na een uurtje had ze het door. Heeft ze het mij geleerd.
En jee wat is het lastig.

Dochter is nog van plan om een filmpje op te nemen. Van maximaal 4 minuten. Met een stappenplan los erbij. Maar ja. Dat is niet meer voor Pasen gelukt. En ik weet ook niet of dat nog lukken gaat. Dus als je wilt vouwen. Dan moet je dat doen met dat Engelstalige filmpje. Of kikkers vouwen voor Pasen.

Update 2 jaar later; dochter heeft een filmpje gemaakt. Niet binnen de 4 minuten helaas.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten